Vores målsætning er at være kundernes værksted. Vi ønsker at sætte kunden i centrum i et uhøjtideligt miljø, der er præget af troværdighed og faglighed.

Kundernes anbefaling

FL Auto har eksisteret i over 20 år og vi har derfor kunder, der er kommet hos os gennem 2 generationer. Det er for os, den bedste anbefaling man kan få, og den eneste vi behøver. Det er måske bilen det drejer sig om, men det er mennesket, der er i centrum hos FL Auto.

Når chefen hedder Pernille

Der bliver ikke holdt tidligt fri en gang i måneden eller malet lyserødt på firma-toilettet, fordi chefen er kvinde. Jeg har hørt alle jokes om kvinder og værksteder mere end en gang. Og der faktisk mange gode. Men at være kvinde i et så mandsdomineret miljø, som autobranchen, betyder i al sin enkelhed, at jeg er oppe til eksamen hver gang jeg træder ind ad døren til mit arbejde. Så hvis du vil vide, hvordan hårdt arbejde ser ud, så skal du bare se på en hvilken som helst kvinde, i et mandsdomineret erhverv.

Jeg har måske en mere dialog-baseret tilgang til ledelse og helt sikkert til vores kunder. Der er ingen, der bliver talt i rundkreds af fagudtryk eller forkromede mellemgasfordelere på vores regninger. Du ved med sikkerhed, hvad der er foregået med din bil, når du har talt med mig.

Den faglige kvalitet er en selvfølge

Vi er medlem af Danmarks største værkstedskæde: Automester. Det betyder, at der er en lang række kvalitetskrav, som vi skal leve op til lige fra udstyr til efteruddannelse.

Nyvognsgarantien beholdes

Vi har opdateret udstyr og testere til at kunne varetage og servicere alle bilmærker. Det betyder også, at du beholder din nyvognsgaranti, når blot alle serviceeftersyn overholdes og du får et AutoMester stempel i servicebogen.

Vores services

Vi udfører serviceeftersyn og reparation, syn og omsyn, pladearbejde, skadesreparationer, aircondition og klimaanlæg, dækskifte, rudeskift, stenslagsreparationer etc. Vi skelner ikke mellem store og små opgaver, svære eller sjove. Alle opgaver udføres med grundighed, præcision og stolthed.

Både nye og gamle biler

De biler, der kommer på vores værksted, er derfor en skøn forening af rigtigt gamle, ældre og helt nye biler. Vi ser frem til også at byde dig velkommen på vores hyggelige værksted.

Hilsen

Pernille
FL Auto, Søborg

FL Auto

Pernille Bruun - Indehaver